Το Παπίκιον όρος.

Η έδρα του συνεταιρισμού μας βρίσκεται στο κέντρο της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδόνιας - Θράκης,στην όμορφη πόλη της Κομοτηνής.

Σήμερα απαριθμεί περίπου 100 μέλη,που στο σύνολο τους είναι επαγγελματίες μελισσοκόμοι της ευρύτερης περιοχής της Ροδόπης και ενεργά μέλη της διαπολιτισμικότητας του νομού μας.

Τα μελίσσια μας βόσκουν στα παρθένα δάση της οροσειράς της Ροδόπης και τα άγρια φαράγγια  του παπικίου όρους, παράγοντας 80-100 τόνους εκλεκτό  πευκόμελο εμπλουτισμένο με τις ευεργετικές  ιδιότητες των βοτάνων,που πλημμυρίζουν με το άρωμα τους την περιοδο της ανθοφορίας τον τόπο μας.

Το εξαιρετικό μας ανθόμελο ένα μοναδικό μπουκέτο ανθέων και βοτάνων απο τα πολύχρωμα λιβάδια της Θρακικής γης. Το μελι που συλλέγουμε ειναι εξαιρετικής ποιότητας και φροντίδα μας είναι να το προσφέρουμε όπως και τα υπόλοιπα προιόντα  της μέλισσας αγνά και με όλα τα στοιχεία του αναλλοίωτα.

 Συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του τόπου μας ,καταρτίζοντας του μελισσοκόμους μας με τις ορθές μελισσοκομικές πρακτικές, για ασφαλή και  υγιεινά  προιοντα , ενημερώνοντας ταυτόχρονα του καταναλωτές,για τις ευεργετικές ιδιότητες των προιόντων της μέλισσας  στον ανθρώπινο   οργανισμό.

 

  Κομοτηνή


 

Το δάσος της Νυμφαίας

Βυζαντινό φρούριο Κομοτηνής

Επαφή

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝ/ΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

melisynkom@hotmail.com

Μ.Μ.Κωνσταντίου 16
Κομοτηνή
69100

2531 0 37616

Αναζήτηση στο site

© 2014 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode