Σπιτικές αντιρυτιδικές κρέμες προσώπου !

2013-12-02 11:50
  • Οι σπιτικές αντιρυτιδικές κρέμες  προσώπου έχουν πολλά οφέλη. Εκτός από το γεγονός ότι είναι αρκετά φθηνότερες  από τις  αντιρυτιδικές κρέμες που κυκλοφορούν ,είναι πολύ πιο ήπιες για το  δέρμα σας και συχνά πολύ πιο αποτελεσματικές. Επίσης, δεν περιέχουν επιβλαβή συστατικά. Τέλος, οι σπιτικές αντιρυτιδικές κρέμες προσώπου είναι από εντελώς  φυσικά συστατικά, έτσι το δέρμα σας θα φαίνεται και θα το αισθάνεστε πιο ήπιο και απαλό.

 

Πριν όμως παρουσιάσουμε  τις  καλύτερες αντιρυτιδικές σπιτικές κρέμες προσώπου καλό είναι να  αναφέρουμε ορισμένες πληροφορίες όσον αφορά τις ρυτίδες και τις σπιτικές  κρέμες.

 

  • Θυμηθείτε, η ενυδάτωση επιτυγχάνεται καλύτερα από το εσωτερικό.

Το κλειδί για να κρατάτε το δέρμα σας πιο νεανικό και χωρίς ρυτίδες είναι η ενυδάτωση. Πίνετε άφθονο νερό  για να ενυδατώσετε το δέρμα σας από το εσωτερικό. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε  κάποια μια σπιτική ενυδατική και αντιρυτιδική κρέμα προσώπου.

 

  • Η απολέπιση κάνει το δέρμα σας να φαίνεται νεότερο, ωστόσο η πολύ συχνή απολέπιση  μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος σε μερικές γυναίκες.

 

  • Το μέλι περιέχει φυσικές ικανότητες ενυδάτωσης του προσώπου ενώ ταυτόχρονα  μπορεί να βοηθήσει στην απολέπιση του δέρματος. Το μέλι έχει επίσης σημαντικές  φυσικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

 

  • Τα αντιοξειδωτικά παιζουν σημαντικό ρόλο στην προστασία του δέρματος από βλάβες που  προκαλούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία και βοηθούν στην αναζωογόνηση των  κυττάρων.

 

Εμείς παρουσιάζουμε τις δοκιμασμένα καλύτερες σπιτικές αντιρυτιδικές κρέμες για τέλεια  αποτελέσματα.

 

 

Επαφή

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝ/ΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

melisynkom@hotmail.com

Μ.Μ.Κωνσταντίου 16
Κομοτηνή
69100

2531 0 37616

Αναζήτηση στο site

© 2014 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode